3d-figoura-emvriou

Τρισδιάστατη φωτογραφία του εμβρύου σας!

Τώρα μπορείτε να έχετε την πρώτη φωτογραφία του μωρού σας, πριν ακόμα γεννηθεί και μάλιστα σε τρισδιάστατη εκτύπωση!

Η επιθυμία του γονέα να γνωρίσει το παιδί του είναι τοσο έντονη που πολλές φορές γίνεται επιτακτική ανάγκη. Αναγνωρίζοντας αυτη την ανάγκη σήμερα στην οθόνη του υπερήχου μπορούμε ήδη να δούμε τα πρώιμα σκιρτήματα, το πρώτο χτυποκάρδι, το πρώτο χαμόγελο, την μορφή του εμβρύου σε 2D αλλά και σε 3D-4D ανοίγοντας ενα «παράθυρο» στη μήτρα, συμβάλλωντας έτσι σημαντικά στο δέσιμο γονέα – παιδιού.

Προχωρώντας ενα βήμα πιο πέρα, χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα της 3D εκτύπωσης, συνεργαζόμαστε με την κορυφαία εταιρία στον χώρο, σε συνδυασμό με τον δικό μας εξοπλισμό είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να αποκτήσετε για εσάς ή σαν δώρο για τους φίλους και συγγενείς σας, την τρισδιάστατη απεικόνιση του μωρού σας την οποία μπορείτε πλέον να αγγίξετε.

Ζητήστε μας περισσότερες πληροφορίες και θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε.

Χρειάζεται επιπλέον επίσκεψη στο ιατρείο;

Όχι, δεν χρειάζεται. Κατά την εξέταση του εμβρύου που θα κάνατε, θα κρατήσουμε μερικές τρισδιάστατες φωτογραφίες και θα επιλέξετε εσείς ποια θέλετε να εκτυπωθεί σε τρεις διαστάσεις!

 

[ssba]


Τζανάκης Κωνσταντίνος

Γεννήθηκα στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης το 1982. Φοίτησα στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εκπαιδεύτηκα στη Μαιευτική – Γυναικολογία στo Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων από όπου έλαβα τον τίτλο ειδίκευσής μου ως Χειρουργός Γυναικολόγος – Μαιευτήρας.
Εξειδικεύθηκα στην Εμβρυομητρική Ιατρική στο Royal Free Hospital του Λονδίνου.


  • Έκτακτη Ανάγκη

    Σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης καλέστε στο τηλέφωνο

    6977 886 423
  • Ιατρεία

    Χανιά
    Βενιζέλου Ε΄ & Αρχοντάκη 2

    Άγιος Νικόλαος
    28ης Οκτωβρίου 19
  • Ωράριο Λειτουργίας

    Δευτέρα - Παρασκευή

    Πρωί: 09:00 - 14:00
    Απόγευμα: 18:00 - 21:00