Χειρουργός Γυναικολόγος – Μαιευτήρας
Εξειδικευθείς στην Εμβρυομητρική Ιατρική

Μήνυμα του ιατρού

Συνιστά προσωπική μου δέσμευση η παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, με σεβασμό και εκτίμηση στους γονείς που με τιμούν με την εμπιστοσύνη τους. Αρωγός στην προσπάθεια μου αυτή η πολυετής εκπαίδευση στα καλύτερα νοσοκομεία της Ελλάδας και της Μεγάλης Βρετανίας. Με γνώμονα τον όρκο του Ιπποκράτη και πυξίδα τις τελευταίες ιατρικές εξελίξεις στον τομέα της εμβρυομητρικής ιατρικής, κύριο μέλημα μου να είναι ασφαλές το ``ταξίδι`` της εγκυμοσύνης.

— Τζανάκης Κωνσταντίνος

Βιογραφικά Στοιχεία

Γεννήθηκα στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης το 1982. Φοίτησα στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.  Εκπαιδεύτηκα στη Μαιευτική – Γυναικολογία στo Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων απο όπου έλαβα τον τίτλο ειδίκευσής μου ως Χειρουργός Γυναικολόγος – Μαιευτήρας.

Ειδίκευση

Κατα την διάρκεια της ειδικότητας μου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων ξεκίνησε η εκπαίδευση μου στον τομέα της Εμβρυομητρικής ιατρικής δίπλα στον καθηγητή Γεώργιο Μακρυδήμα, πρωτοπόρο στον ελληνικό χώρο στο εν λόγω αντικείμενο.

Μετεκπαίδευση - Πιστοποίηση στη Μεγάλη Βρετανία

Εξειδικεύτηκα στον τομέα της Εμβρυομητρικής Ιατρικής, στο Royal Free Hospital του Λονδίνου, κέντρο αναφοράς στον προγεννητικό έλεγχο, ως επιστημονικός συνεργάτης στην μονάδα εμβρυομητρικής ιατρικής δίπλα στον εξαιρετικό δάσκαλο και διευθυντή μου Dr Demetrios Economides MD PhD FRCOG.
Ακολούθως είχα την τιμή να δουλέψω μαζί με την παγκοσμίου φήμης Dr J.S. Carvalho MD, PhD, FRCPCH Consultant in Fetal & Paediatric Cardiology ως επιστημονικός συνεργάτης στο Royal Brompton Hospital του Λονδίνου, το μεγαλύτερο κέντρο αναφοράς του Ηνωμένου Βασιλείου και ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως στον τομέα της εμβρυικής υπέρηχοκαρδιογραφίας.
Κατά τη διάρκεια της εξειδίκευσης μου, εκπαιδεύτηκα σε όλο το φάσμα της εμβρυικής υπερηχογραφίας, στην αντιμετώπιση κυήσεων υψηλού κινδύνου και στην εμβρυική υπερηχοκαρδιογραφία. Πιστοποιήθηκα στο να εκτελώ όλα τα υπερηχογραφήματα και τις ενδομήτριες επεμβάσεις στην εγκυμοσύνη.